SRBIN UBIJEN NA KIPRU? Obrt u istrazi smrti našeg državljanina: Policija izdala nalog za hapšenje dve osobe!

Istraga je dobila dramatičan zaokret pa se sada sumnja na ubistvo Srbina na Kipru.

Državljanin Srbije (29), koji je juče ujutru pronađen mrtav na ulici u Limasolu na Kipru, a za koga se sumnjalo da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, prema najnovijim detaljima iz istrage, ipak je ubijen!

Kako prenose mediji sa Kipra, istraga je dobila dramatičan zaokret.

– Incident je prvobitno prijavljen kao nesrećni slučaj u subotu oko tri sata posle ponoći. Mladi muškarac iz Srbije pronađen je mrtav ispred paba u Limasolu, u kom je radio kao obezbeđenje. Policija sada istražuje moguće ubistvo, nakon novih dokaza koji su izašli na videlo – navodi portal In-ciprys.

Prema navodima njihovih izvora, istražitelji su analizirali događaje koji su prethodili smrti Srbina, ali i sve ono što se dešavala nakon pronalaska njegovog tela.

– Policija je izdala nalog za hapšenje dve osobe koje su se nalazile na mestu događaja u kritičnom trenutku kada je Srbina udarilo i odvuklo vozilo kada je zakoračio na kolovoz u blizini pešačkog prelaza – navode izvori i dodaju da su očevici izjavili da se Srbin pre smrti posvađao u klubu sa nepoznatom osobom.

– Nakon svađe, Srbin je izjurio iz lokala i istrčao na kolovoz ne obraćajući pažnju na saobraćaj. Tada ga je udarilo vozilo koje je naišlo i vuklo ga nekoliko metara pre nego što se zaustavilo. Vozač, mladi Kipranin grčkog porekla, odmah je alkotestiran i urađen mu je test na drogu. Na oba testa on je bio negativan – navode izvori lokalnih medija i dodaju da je istraga u toku i da se očekuje da se vrlo brzo rasvetle sve okolnosti stradanja državljanina Srbije.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare