SRBIN „MERCEDESOM“ POKOSIO BIVŠU ŽENU I DETE (1) U NEMAČKOJ: Stravična saobraćajna nesreća, sumnja se da je reč o CILJANOM NAPADU

Devojka (19) i dete (1) teško su povređeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju rano ujutru u Duizburgu u Nemačkoj. Naime, na njih je mladić (26) srpske nacionalnosti naleteo svojim srebrnim „mercedesom“ kad je izleteo na trotoar, a potom se bez kočenja zakucao u kuću udaljenu svega par metara od mesta jezive nesreće.

Prema pisanju tamošnjih medija, ono što je u početku izgledalo kao strašna nesreća policija je klasifikovala kao ciljani napad. Na mestu zločina prikazana je slika razaranja: „mercedes“ C-klase je bio zaglavljen u skelama oko kuće, a krv žrtava na vratima garaže ispred automobila.

Komšija čuo jak prasak

Jedan komšija je čuo jak prasak, odmah je pogledao kroz prozor i video strašnu dramu, a potom je komšinica izletela na ulicu kako bi pomogla povređenoj devojci i bebi.

– Žena i dete nepomično su ležali na zemlji. Odmah sam istrčala da pomognem bebi i ženi. Kada sam izašla, vozač je izašao i napao ženu koja je ležala bespomoćna i krvarila na zemlji. Vozač ju je gušio, a potom ga je komšija odvukao i prikovao za zemlju dok nije došla policija. Majka i beba su veoma teško povređene i žena je morala da bude reanimirana ovde ispred garaže. To je tako strašno, toliko se nadam da će beba preživeti – rekla je jedna žena, i dalje vidno šokirana.

Kako prenose tamošnji mediji, veruje se da su vozač srpske nacionalnosti i mlada devojka bili u vezi. Međutim, zašto je tačno vozač iz Srbije hteo da ubije svoju bivšu ženu, koja je Turkinja, i dalje je potpuno nejasno.

„Želela je da se odvoji od muža“

– Porodica je živela u kući oko šest meseci. Pre nekoliko dana sreo sam ženu sa koferima u hodniku, želela je da se odvoji od muža – rekao je jedan komšija za „Bild“.

Kako se pretpostavlja, prethodno je došlo do tuče na mestu zločina, a onda je situacija potpuno eskalirala.

Nakon jezive nesreće zatražen je spasilački helikopter, ali nije bio potreban. Hitna pomoć je teško povređene odvezla na kliniku. Prema informacijama Bild-a, stanje majke je izuzetno kritično.

Policija sada istražuje tačnu pozadinu. Vozač je uhapšen i brani se ćutanjem.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare