(FOTO) Jelisaveta Orašanin napustila Teodosića! Otrčala u zagrljaj drugog muškarca, uslikani u Kanadi!

Jelisaveta je, pre više od nedelju i po dana spakovala kofere i sa svojom glumačkom ekipom Tamarom Krcunović, Andrijom Kuzmanovićem i Vladimirom Aleksićem se zaputila u Kanadu gde je s predstavom „Hotel 88“ imala turneju.

Nedugo pošto se izvođenje okončalo čuveni četverac otputovao je na Kubu, a po svemu sudeći Jelisaveta se odmah po okončanju kratkog odmora i obilaska Kube zaputila ponovo u Kanadu.

Na društvenoj mreži Instagram, Jelisaveta je objavila niz fotografija kako se provodi i uživa dok joj društvo pravi markantni muškarac. 

Ne zna se doduše, da li se zaista ponovo vratila ili je pak tokom prvobitnog boravka u Kanadi ona napravila slike o kojima se spekuliše.

Jelisaveta je u opisu objave stavila srce i time podgrejala sumnje u kakvom je odnosu sa osobom u čijem društvu je provela nekoliko dana. 

Obzirom da su Jelisaveta i Miloš imaju dvoje dece i prošli su kroz razne životne faze ovo je sigurno prijateljski zagrljaj, te da će glumica uskoro na svom Instagramu objaviti fotografije svog povratka u Beograd gde je u domu nestrpljivo čekaju naslednici Petra i Bogdan.

UDARNA VEST.rs (Informer)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare