Zvezda bez četvorice u Laktašima: Bjelica, Davidovac, Hanga i Nejpir propuštaju Igokeu i otvaranje ABA lige

Koliko će to uticati na igru crveno-belih?

Košarkaši Crvene zvezde večeras gostuju ekipi Igokee u ABA ligi od 20.00 časova u Laktašima, ali će kako stvari stoje, tamo biti bez nekoliko ključnih košarkaša zbog problema zdravstvene prirode. 

Naime, crveno-beli neće moći da računaju na pomoć Nemanje Bjelice, Dejana Davidovca, Adama Hange i Šabaza Nejpira na utakmici 1. kola regionalnog takmičenja. Vest je prvu objavio Mozzart Sport, a ona je istovetno potvrđena našem portalu.

Četvorica košarkaša Zvezde nisu ni doputovala u Laktaše. Šabaz Nejpir se oporavio od povrede koju vuče, ali iz predostrožnosti će preskočiti Laktaše. Sa druge strane, Adam Hanga je imao temperaturu pred ovaj meč, dok se Dejan Davidovac borio sa stomačnim problemima.

Nemanja Bjelica već neko vreme takođe vuče povredu lista i trenutno ga nema na spisku igrača Zvezde čak ni na sajtu Evrolige.

Videćemo koliko će Duško Ivanović danas morati da „zarotira“ sastav i da li će to eventualno uticati na igru košarkaša Zvezde na uvek nezgodnom gostovanju protiv pojačane Igokee.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare