OVO NIKAKO NIJE OČEKIVAO Na nastupu Harisa Džinovića pojavio se ON i ostavio pevača u neverici

Haris Džinović osim raskošnim vokalnim sposobnostima, prepoznatljiv je po autentičnom stajlingu gde je uvek šešir u prvom planu.

Tako je i bilo sinoć na otvaranju nove sezone restorana”Dva Jelena”. Pevač se pojavio u beloj košulji, bio vidno raspoložen, a čim se pojavio u sali restorana publika ga je dočekala ogromnim aplauzom.

Kralj meraka započeo je nastup uz stihove dobro poznatog hita „Ostariću, neću znati“, a potom su se nizali hitovi kao što su „Pariške kapije“, „Ako možeš ti“, „Muštuluk“ i tako dobro razdrmao publiku, koja je s njim otpevala sve pesme od početka do kraja nastupa. 

Harisova ćerka Đina aktivna je na društvenim mrežama i važi za ozbiljnu influenserku, dok je Kan Džinović je prilično enigmatičan.

Sin folk legende Harisa i Meline, ne voli da se eksponira, sinoć je iznenadio svog oca i pojavio se u restovanu sa svojim prijateljima. Haris nije mogao da sakrije oduševljenje što je njegov naslednik došao na nastup.

Restoran ”Dva Jelena” za ovu sezonu sprema velika gostovanja među kojima su Ilda Šaulić, Vesna Zmijanac,Ljuba Aličić,Jašar Ahmedovski, Željko Šašić i mnogi drugi.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare