Šokantni detalji istrage krađe mesa sa stočnog groblja u Subotici! Godinama sušili i provadali crkotine 

Istragom Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici utvrđeno je da su uhapšeni B.S: (30) i D.P. (38) iz ovog grada godinama krali meso sa leševa uginulih životinja na stočnom groblju i koristili ga za ishranu ali ga i prodavali.

Kako je informer.rs već izvestio policajci u Subotici 26. septembra uhapsili su B. S.i D. P.  zbog postojanja da su krali meso sa stočnog groblja.

– Oni su uhvaćeni u krađi zahvaljujući video nadzoru. Njima se na teret stavlja krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda – rekao je izvor Informera i dodao da su tako i uhapšeni.

Osumnjičenima je prvo određeno policijsko zadržavanje, a nakon saslušanja kod tužioca određen im je pritvor. 

Inače nakon saslušanja u tužilaštvu otkriveno je da su oni to meso  koristili za ishranu i najverovatnije ga sušili i prodavali na pijaci.

Prilikom hapšenja i kućama osumnjičenih pronađena je veća količina mesa koje je upućeno na veštačenje, a veštačiće se i njihovi telefoni kako bi se utvrdilo sa kim su sve bili u kontaktu, kao i da li je još neko osim njih krao i prodavao meso mrtve stoke. 

Podsetimo uhapšenima se na teret stavlja krivčno delo proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda za koje zaprećena kazna do 3 godine zatvora ili novčana kazna. 

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare