NAKON ŠTO JE PRIZNALA DA JE ŽRTVA NASILJA, MINA NAUMOVIĆ SE PONOVO OGLASILA! Otkrila da sve traje od juče, bila je potpuno ISKRENA

Voditeljka Mina Naumović, devojka Ognjena Amidžića, koja je u petom mesecu trudnoće, oglasila se na Instagramu i otkrila da je žrtva nasilja.

Naime, kako je sama rekla, njoj mesecima stižu negativni komentari od nepoznatih ljudi.

– Mesecima unazad trpim salve najgorih uvreda i pretnji zbog medijske kampanje (namerno koristim taj termin) tokom koje je plasirana gomila laži i u kojoj sam predstavljena kao negativac. Ja sam ćutala, jer sam tako izabrala – napisala je Mina na storiju na Instagramu i nastavila:

Mina Naumović

– U petom mesecu trudnoće više ne želim i ne moram da budem izložena tome, makar ne na svom Instagram nalogu. Sklonila sam se iza kamera i povukla iz javnog života jer su mi u ovom trenutku potrebni privatnost i mir.

– Ukoliko i dalje imate potrebu da sedite na mom profilu, čekajući da vidite gde sam i šta radim, činite to u tišini svojih mračnih kuloara, jer drugačije nećete imati priliku. Svaki profil koji mi uputi bilo šta loše, biće blokiran. Svakako, imajte u vidu da vam to neće ni rešiti probleme, ni platiti račune. Svako dobro ‘ poručila je voditeljka.

Sada, svega dan nakon što je iskreno podelila svoja osećanja, ponovo se oglasila.

Mina Naumović

„Dragi ljudi, stiglo mi je pregršt ljubavi, dobrih namera i lepe energije od vas nakon jučerašnje obajve. Hvala vam na tome.“ – bila je iskrena Mina.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare