KOSTA JE PSIHOPATA KOJI ĆE OPET UBITI: Njegov otac i majka moraju takođe biti veštačeni jer su oni apsolutno krivi

Doktora Vladimira Kecmanovića i genetičarku Miljanu Kecmanović psiholog smatra krivima za zločin sina i da bi i njih trebalo psihološki veštačiti.

Kosta Kecmanović je psihopata i on će ubiti svaki put, tvrdi Mila Alečković Nikolić klinički psiholog i antropološki psihijatar. Govoreći o maskru na Vračaru u kojem je dečak ubica usmrtio devetoro dece i školskog čuvara, Mila je rekla da zločinac sa 13 godina i devet meseci nije bio dete budući da je već postigao nivo da njegova inteligencija bude ne vrhuncu. 

 – Kosta sad kakav je on je apsolutno povratnik, on će ubiti svaki put. Kad je karakter psihopatski to je povratništvo – recidivizam 100 posto. Za mene je on mentalno punoletan, ali formalno-pravno je maloletan. Ljudska genetička inteligencija je u 11, 12. godini na vrhuncu i nikada neće biti veća. Ovaj dečak, tj. momak je bio na vrhuncu kognitivne inteligencije – rekla je Alečković Nikolić gostujući na „Slavija-info“ kanalu. 

Smatra da Kosta Kecmanović nije dete iako ga zakon tako tretira. 

Psiholog je na osnovu snimka radiologa Vladimira Kecmanovića, koji je postao veoma viralan pošto je njegov sin počinio masovno ubistvo u svojoj osnovnoj školi na Vračaru, 3. maja, istakla da smatra da je neophodno da se obavi i i psihološko veštačenje oca, kao i majke. 

– Vladmir Kecmanović izgleda starije. Na primer, melanholici su uvek stariji mentalno. On je hronološki mlađi, ali deluje dosta staro. Videla sam u tom jednom poslednjem videu da kada govori on nema nistagmus. Za mene je to ipak znak. Nema pokretanja očnih bulbusa, a svi psihijatri znaju šta to znači. Prema tome, taj otac mora da bude dobro veštačen, trijažiran. Takođe i majka dečaka. To bi trebalo da rade tri potpuno nezavisne instance, da se vidi kakvi su to roditelji – istakla je Mila. 

Ona ni ne dovodi u pitanje da li su Vladimir i Miljana Kecmanović krivi za zločin sina.

– Roditelji monstruma su po difoltu krivi. Jasno je kao dan da jesu pogotovo što je maloletan – kazala je, pa uporedila ga sa nacističkim doktorom koji je kriv za nekoliko stotina hiljada uništenih života. 

 –Ti prvi teški ispiti su trijaža za karakter… a neki bi da ih preskoče… ne znam kako je on to sve prošao. Za Vladmira neki kažu da je bio jako dobar lekar, a neku kažu nije. I Mengele je bio dobar lekar pa šta, ništa to ne znači…Kakav je karakter Vladimirov to ne znam i ne mogu da sudim. Opet kažem, po komandnoj odgovornosti roditelji su apsolutno krivi jer su oni prvo utočište tog malog monstruma tog nesrećnog mladića koji se pretvorilo u monstruma – istakla je Mila Alečković Nikolić.

Vladimirov ukočeni pogled

Psiholog Snežana Repac je objasnila da ukočeni pogled može ukazivati na ozbiljnu patologiju i defekte centralnog nervnog sistema.

– Ako nema pokretanja očnih bulbusa to može biti neurološka posledica, a tu situaciju može da prouzrokuje i famako terpija. Ukočeni pogled mogu da izazovu strah i tenzija, ali to može biti i produkt svesne radnje – pojašnjava Repac za Republiku.

UDARNA VEST.rs (Republika)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare