Evo kako je Seka reagovala na Karleušinu izjavu da Prija izvodi treš muziku i 2001.:Odgovorom podigla prašinu

Iznela svoje mišljenje o Aleksandri i narodnoj muzici koja se danas izvodi

Muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je sinoć prvi u nizu spektakla u Štark areni.

Prija će se beogradskoj publici predstaviti i večeras, a očekuje se da će odziv publike biti jednak kao sinoć, s obzirom da su sve karte rasprodate.

Veliki broj njenih kolega bio je sinoć u Areni, ali je pevačica Seka Aleksić izostala sa koncerta. Za to je imala opravdan razlog, ali je Aleksandri pružila podršku divnim rečima.

– Sjajno je što je Aleksandra rasprodala sve tri Arene. Mislim da je nama pevačima najbitniji momenat kad izađemo na scenu, da nas publika dočeka puna ljubavi i puna srca, da pevaju naše pesme. Jako sam srećna zbog svih mojih kolega koji su imali i koji će imati koncert u Areni. Gde stignem odem, gde ne stignem ne odem, neka se niko ne ljuti. Srećna sam što se narodna muzika u zadnjih godinu dana vraća na mesto koje zaslužuje – rekla je Seka, a zatim se osvrnula na izjavu Jelene Karleuše, koja je muziku Aleksandre Prijović okarakterisala kao treš i da zvuči kao iz 2001. godine.

– Nemam pojma. Ono što ja izvodim je narodna muzika. Nije ni zabavno, ni pop, ni folk… Moj album je izašao 2002. godine, ja sam pevač dvehiljaditih i moja muzika se i danas sluša – rekla je Seka Aleksić za Hype.

Podsetimo, Seka Aleksić i Jelena Karleuša nedavno su izgladile odnos, a da li će ga nakon ove izjave ponovo narušiti, ostaje da vidimo.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare