Britanska političarka na majici ima jasnu poruku za hejtere: Kosovo je Srbija!

Džejda Frensen, liderka Britanske partije slobode čije je postove na platformi Iks svojevremo podržavao i bivši predsednik SAD Donald Tramp, zaslužila je veliko poštovanje svih Srba zbog objava na toj društvenoj mreži.

Zbog otvorene podrške Srbiji i Srbima u trenucima kada se protiv naše zemlje vodi izuzetno opasan hibridni rat, ova slobodomisleća Britanka koja ne pristaje na trule kompromise sa stereotipima kreiranim u Zapadnim mejnstrim medijima, gotovo svakodnevno se nalazi na meti jezivih pretnji i uvreda.


Nakon što je 26. septembra, dakle dva dana posle zastrašujućeg krvoprolića u Banjskoj na Kosovu, koje je posledica brutalnog terora Aljbina Kurtija i njegovih poslušnika, objavila post u kom je konstatovala da i „srpski životi vrede“, ona se našla na žestokom udaru kritika sa svih strana.

– Dobila sam nekoliko pretnji smrću na ovoj platformi u poslednja 24 sata i od albanskih muslimana i od irskih republikanaca marksista katolika, samo zato što sam izrazio podršku Srbiji. Dakle, za zapisnik da kažem: KOSOVO JE SRBIJA! – napisala je ona tada na društvenoj mreži koja je ranije bila poznata kao Tviter.

Istim povodom ona se oglasila i u petak i bez ikakve sumnje dobiće sve simpatije dobronamernih građana Srbije.

– Svim hejterima koji prete smrću, samo želim da znate da šta god da mi kažete, nikada nećete promeniti mišljenje da je Kosovo Srbija! – napisala je ona u selfi sa majicom na kojoj piše „Kosovo je Srbija“.


UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare