SVE OČI UPRTE U DIJANU ĐOKOVIĆ! Poznati se sjatili na Prijin prvi koncert u Areni, Noletova majka ne skida osmeh s lica!

Pola estrade stiglo je u Štark Arenu, kako bi prisustvovali prvom koncertu Aleksandre Prijović. Priju su došle da podrže koleginice Svetlana Ceca Ražnatović, Maja Berović, Radiša Trajković Đani i njegova supruga SlađaMirka Vasiljević i njen suprug Vujadin SavićNemanja Nedović sa svojom suprug Mina MilutinovićSuzana Jovanović bez Saše PopovićaMilica Jokić Luka DačićIgor Panić Nući, Tijana Em a posebno iznenađenje za sve bila je Dijana Đoković, majka našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića.

Dijana je sa osmehom na licu pozirala za medije, a potom ušla u Štark Arenu, gde će prisustvovati Prijinom koncertu.

Večerašnji njen koncert je deo trilogije, budući da će Aleksandra i sutra i prekosutra nastupiti u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji, pred hiljadama fanova koji su uspeli da dođu do svojih ulaznica, budući da su karte za sve tri večeri rasprodate u rekordnom roku – bez gotovo ikakve reklame! To potvrđuje duboku povezanost između Aleksandre i njene publike, koja s nestrpljenjem iščekuje da je čuje uživo.

Youtube

Nema sumnje da će veče biti ispunjeno njenim legendarnim starim hitovima poput „Legitimno“ „Za nas kasno je“, „Zvuk tišine“, ali i novim pesmama sa njenog najnovijeg albuma, uključujući zarazni hit „Dam dam dam“ koji je već osvojio srca mnogih. Za muzičko – vizuelni spektakl pobrinuće se Skymusic, zvanični organizator Aleksandrinih koncerta.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare