DELIJE SE U SUZAMA OPRAŠTAJU OD SVOG ČLANA KOJI JE POGINUO NA KOSOVU: Uvek je išao do kraja! Srcem! Bez kalkulacija! Sa stavom!

Stefan Nedeljković, jedan od trojice Srba ubijenih u sukobu sa oružanim snagama prištinskih institucija u mestu Banjska, na Kosovu i Metohiji, bio je navijač Crvene zvezde.

Stefan Nedeljković poginuo je u 31. godini, a iza sebe je ostavio suprugu i tri ćerkice. Bio je pripadnik navijačke grupe Delije Zvečan.

Na svom Telegram kanalu Delije su objavile dirljive reči sa kojima su se oprostili od Stefana Nedeljkovića.

„Stefan… Otac tri male princeze, suprug, brat i sin. Najbolji drug svojih drugova. Za nas koji smo imali čast poznavati ga – oličenje hrabrosti, poštenja i posvećenosti svemu čega se dotakne. Uvek išao do kraja. Srcem. Bez kalkulacija. Čovek sa stavom. Naš Stefan. Junak!

Ako je već moralo ovako da bude, neka bude simbol, neka od njega krene neka Božja promisao koja će nam podariti mir i slobodu. Večna ti hvala brate na svemu što si bio i ostavio nam u amanet!

STEFAN NEDELJKOVIĆ – KOSOVSKI JUNAK!“

Navijači Crvene zvezde sa rukovodstvom kluba, zajedno sa simpatizerima Partizana, OFK Beograda, Zemuna i Voždovca prisustvovali su sinoć u Hramu Svetog Save parastosu za ubijene na Kosovu i Metohiji. Nekoliko hiljada ljudi odalo je poslednju počast Stefanu Nedeljkoviću, Igoru Milenkoviću i Bojanu Mijailoviću.


UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare