Šokantan trejd u NBA! Tektonske promene: Lilard kod Janisa! 

Kakav šok u NBA ligi – Dejmian Lilard je novi košarkaš Milvoki Baksa! Ovaj splet događaja niko nije mogao da predvidi, pogotovo kada se uzme u obzir da je do skoro delovalo kao da će iskusni plejmejker gotovo sigurno postati novi košarkaš Majami Hita.

Tu informaciju dostavio je pouzdani američki novinar Adrijan Vojnarovski, koji je izneo sve detalje trejda.

Dejmian Lilard kreće put Milvokija, dok će Džru Holidej, Diandre Ejton, Tumani Kamara i nekoliko pikova prve runde stići u Portland.

Sa druge strane, u Finiks sanse stižu Jusuf Nurkić, Grejson Alen, Nasir Litl i Keon Džonson.

https://x.com/wojespn/status/1707096933708509295?s=46

Uf, uf, uf – ko je ovome mogao da se nada? Od kako se završila sezona u najjačoj ligi sveta bilo je jasno da će Lilard napustiti redove Portland Trejlblejzersa.

Ipak, tokom leta su mnogi renomirani košarkaški analitičari tvrdili da će prekaljeni organizator igre gotovo sigurno postati novi košarkaš Majami Hita. Izgleda da su se u međuvremenu neke stvari promenile.

Ogroman trejd, definitivno najveći koji smo videli ovoga leta u najjačoj ligi sveta definitivno je završen. Saga je okončana, a Dejm Lilard i Janis Adetokumbo definitivno će predstavljati osovinu koja će biti favorit za osvajanje šampionskog prstena.

Mnogi poslovi sada će moći da se otvore u poslednjim danima pred početak sezone u najjačoj ligi sveta. Za očekivati je da uskoro vidimo mnoge zanimljive poslove, koji bi mogli da iniciraju dolaske još nekolicine NBA igrača u Evropu, te bi od svega ovoga mogli da se „ovajde“ i večiti rivali.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare