JELENA KARLEUŠA I NUĆI SE IZVREĐALI: Zaratili na društvenim mrežama, u sve umešan i Vojaž! (FOTO) 

Jelena Karleuša nedavno je gostovala u jutarnjem programu i govorila o svojim novim albumima ali i uspehu koji je napravila promocijom i koncertima na Beogradu na vodi koji je izazvao opšti haos i mnoge ratove.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Njeno gostovanje ispratio je i poznati reper Nući koga je spomenula tokom intervjua, što je on iskoristio i putem Instagrama uputio joj provokaciju.

– Na primer neki Lil Miks ili Pil, Lil Piks, neki novi izvođač ima milijardu pregleda i na Jutjubu, Spotifaju i gazi neku Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine taj Lil Piks, Nući, Ćući ne postoji – izjavila je Jelena, nakon čega je usledio njegov stori, na koji je ona ubrzo reagovala.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

– Ova Karli (velikim slovima treba da pišeš moje ime, indijancu) „nj*e“ po tebi što ne možeš da prodaš 100 karata za koncert. Trajaćeš do isteka ovog storija, a komentarišeš mene. Saberi se! Da nije malog Vojaža, bila bih još konkretnija, nego mi je mali simpa. Idi deli karte po školama, radi za 100 evra koje ti kao robu daju menadžeri – napisala je Jelena.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare