DANAS JE VAŽAN DAN ZA MIRKU VASILJEVIĆ I VUJADINA SAVIĆA: Fudbaler puca od sreće, javno se obratio glumici, a ovo je razlog

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić upoznali su se kao deca, kada su oboje imali samo dve godine, i kasnije ih je život spojio nakon jedne žurke, kada su se prvi put i poljubili.

Posle dve godine veze, kada su tek zašli u dvadesete, dobili su prvo dete, a iako su nailazili na brojne prepreke i dalje su zajedno i danas imaju četvoro naslednika.

Kako su umeli da istaknu, Vujadin je njoj često pokazivao koliko je voli, te je i iz ljubavi istetovirao njen lik na grudima, što je mnoge raznežilo.

Naime, danas je za Vasiljevićevu veliki dan, danas joj je 33. rođendan. Tom prilikom, Vujadin joj je javno putem Instagrama uputio lepu ljubavnu poruku čestitke:

– Srećan rođendan ljubavi – napisao je Vujadin uz Mirkinu fotografiju.

Podsetimo, Mirka Vasiljević dugo je u ljubavi sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a kako je otkrila, univerzalni recept za dobru organizaciju ne postoji, a kako priznaje ni kod nje nije uvek sve sjajno i perfektno.

– I kod mene se dešava da ide, ide, pa stane. Nije uvek sve sjajno i perfektno, dešava mi se da mislim da nema izlaza, kako ću sve stići, kako ću se organizovati… Ali ako sedite skrštenih ruku, ništa neće moći da se sredi. Nema čekanja, mora istog trenutka da se krene – istakla je Vasiljevićeva jednom prilikom u emisiji na „Prvoj“ i priznala da joj se desi da pomeša imena devojčica:

– Malo mi i godine rođenja budu problem. Trudim se da ih pustim da budu svoji, ali da se zna ko je dete, a ko je roditelj. Najstariji sin ima 11 godina i veoma je samostalan, što se ogleda u organizaciji dana. Ima već drugare, kaže ima svoje kontakte. Pravi već neke gluposti, koje su poznate – istakla je Mirka.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare