Astrološke prognoze za oktobar 2023: Bikove očekuje veoma dinamičan mesec, Vodolije konačno čeka rasterećenje 

Oktobar je mesec kada će se stvari postaviti na svoje mesto, a svim nekvalitetnim vezama i odnosima dolazi kraj

Promene nastupaju već krajem ovog meseca (tačnije 29. septembra), kada se pun mesec nalazi u znaku Vage, zbog čega se kardinalni znaci – Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi – upozoravaju na blagi oprez.

U istom periodu i Vage očekuje nervoza i napetost, a mogu da imaju probleme u partnerskim odnosima i u braku, pa i odnosima generalno; Rakove mogu da očekuju sudski sporovi ili neki drugi problemi vezani za karijeru; dok Jarčeve čekaju problemi u domu ili otežana situacija oko preseljenja.

Pun mesec će takođe imati uticaj i na prve dane oktobra, sve do promene u prvoj polovini meseca, kada Merkur prelazi iz Device u znak Vage, a Venera prelazi u znak Device, što nam govori da ćemo mnoge stvari postaviti na svoje mesto, i svim nekvalitetnim vezama i odnosima, svemu onome što je bilo ovog leta – tome će doći kraj.

– Mars takođe prelazi u znak Škorpije, što može da donese nesuglasice i sukobe i dosta zdravstvenih problema kada su u pitanju reproduktivni organi virusi, infekcije, zbog čega astrolog upozorava na oprez. Oprez se preporučuje u oktobru jer će i Merkur u jednom trenutku napraviti kvadrat sa Plutonom, što je znak upozorenja za oprez u saobraćaju, poziv da ostanete smireni i da ne ulazite ni u kakve sukobe – najavljuje za Telegraf.rs astrolog Aleksandra Bjeljac, i ističe da je strpljenje osobina će nam biti od najveće koristi.

Ovan

I pored punog meseca, prva polovina oktobra je veoma naklonjena Ovnovima, jer vi imate i mlad mesec koji je od 14. oktobra u znaku Vage na nebu, kada će se odigrati i pomraćenje Sunca tog dana. Vi ste jaki i uporni, ali budite manje impulsivni i iskoristite ove sjajne aspekte da ostvarite ljubav i lepa poznanstva. Oktobar vam na emotivnom polju donosi sreću u ljubavi, pa čak i preko posla. I zauzeti će imati lepe trenutke, a evo prilike da se ostvarite i u ulozi roditelja ako niste do sada.

Bićete aktivni i na poslu, a druga polovina oktobra vam donosi jedan uspeh. Svi koji se bave kreativnim poslovima biće veoma uspešni u svemu što rade. Neko će imati zaradu od hobija, neko od posla i duplih poslovova – sve dolazi u obzir. Zaista lep period je zagarantovan. Inače ste podržani od strane Jupitera, samo on sada ide retrogradnim hodom, zato oprez na finansije i kako trošite novac.

Zdravlje vam je suštinski dobro, samo obratite pažnju na napetost i nervozu, i kao i svi ovog meseca, pazite se od virusa i infekcije. Pojačana nervoza.

Bik

Jako dinamičan mesec kada ste vi u pitanju. Za posao ne brinite, vas čekaju novine, uspeh i prosperitet. Bićete apsolutno zadovoljni svojim radom i finansijama. Druga polovina oktobra vam donosi neke promene vezane za karijeru i posao, prihvatite to, samo ne u jednom intervalu dok je Merkur u znaku Vage, koji će ipak poslednje nedelje oktobra preći u znak Škorpije. Pa i kada Mars pređe u znak Škorpije, eto vama dodatne energije i iskoristite taj period, a to je druga polovina oktobra.

Kada je ljubav u pitanju nekvalitetne veze i brakovi će biti na ispitu, neki mogu pući, neki mogu i da se rasture nažalost. Moj savet je da uložite energiju i trud i da popričate sa partnerom na najbolji mogući način. Slobodni Bikovi za razliku od ovih drugih mogu da uđu i u bračne vode ili da započnu zajednički život, tako da je zanimljiv aspekt na nebu kada ste vi u pitanju.

Zdravstveno se dobro osećate i neće biti većih problema.

Blizanci

Jako lep oktobar kada ste vi u pitanju. Ljubav vam se smeši i ako niste do sad – slobodno se zaljubite i iskoristite prvu polovinu oktobra dok još  imate podršku Venere u znaku Lava. Kada Venera pređe u znak Device, tu će vam biti akcenat na porodicu, kuću i dom i više ćete se baviti nekim privatnim stvarima.

Kada je posao u pitanju, takođe je lep aspekt za vas. Imate podršku Sunca u Vagi, što veoma prija vatrenim i vazdušnim znacima, pa eto dok je Sunce u Vagi do 22. oktobra iskoristite i vi njegove benefite. Blizanci, aktivirajte se i za realizaciju porodice i ostvarenje planova, želja, ciljeva, pa i prinove i početka zajedničkog života.

Kada je posao u pitanju, bolje finansije u drugoj polovini oktobra, ništa se ne brinite.

Zdravstveno ćete se dobro osećati, ali kao i kod drugih, oprez od virusa.

Rak

I vama je lep oktobar. Zvezde su vam naklonjene, a ovaj mesec vam donosi lepu energiju, naročito u drugoj polovini kada je Mars u znaku Škorpije. Ako ste pali u predhodnom periodu, vraća vam se energija i nije vam baš po volji, bićete bolje raspoloženi. Eto vama ljubavi i emocija kada Venera pređe u znak Device, jer iako je Venera u padu, vama lično to odgovara. Samo napred, zaljubite se i uživajte.

Novca će biti. Neki mogu da se bave nekretninama, isto tako da razmišljaju o nekoj promeni, kupovini ili realizaciji nekog sličnog problema.

Zdravstveno – oprez na stomak.

Lav

Kako vam je ovo leto bilo turbulentno iako je Venera sve vreme bila u vašem znaku, sada iskoristite ovaj period kada Venera kreće pravim hodom i dok je Sunce još tu, u Vagi. Možete slobodno da se zaljubite ako ste slobodni, a možete i da započnete razgovor o porodici. Slobodno razgovarajte sa svojim partnerom otvoreno, da znate na čemu ste. Ako to nije nešto što vama prija bolje je da se to i prekine. To će se verovatno i desiti kada Venera pređe u znak Device. Tada ćemo mnoge stvari mnogo realnije i stabilnije sagledavati.

Lavovi, posao – dosta briga. Vi ste dosta napeti oko posla i problema oko finansija, trebalo bi da se situacija poboljša do druge polovine oktobra, da se osećate dobro i zadovoljno.

Kada je zdravlje u pitanju, možete da imate oscilacije u krvnom pritisku i probleme sa varenjem. Budite oprezni i sa virusima, a ako imate problema uradite detaljne analize.

Devica

Divan period vas čeka u drugoj polovini oktobra. Imate podršku Venere i vi ćete zablistati punim sjajem. Privlačićete pažnju, bićete tako šarmantni i konačno možete da započnete neku ozbiljnu vezu jer imate podršku planete ljubavi i zadovoljstva, pošto je uvek u vašem znaku.

Vama smetaju neki drugi aspekti ali oktobar je jedan lep mesec, mesec koji trebate da iskoristite na mnogim segmentima vašeg života. Zaista srećno!

Novca će biti i ljubavi će biti. Samo manje nervoze i ishitrenosti. Mada ste vi stabilni, umete nekada da budete pomalo nervozni i nestrpljivi.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare