Uhapšeni blizanci srpsko- bosanskog porekla: Pretukli mladića u Italiji, terete se za pokušaj ubistva

Blizanci srpsko- bosanskog porekla starosti 20 godina uhapšeni su u Italiji zbog sumnje da su pretukle mladića G.F. (19)na teret im se stavlja ubistvo u pokušaju.

Kako navode italijanski mediji sumnja se da su blizanci mladića napali 24 septembra, u nedelju, na trgu Čezare Batisti u gradu na obali Lacija.

 Sumnja se da su blizanci bili u automobilu „fijat panda“ i da su usred bela dana vozili prebrzo u blizini autobuske stanice. Pretučeni mladić je negodovao pokušavajući da im ukaže na opasnost koju su izazivali. Tada je vozač zasutavio vozilo i sa rođakom izašao iz iz njega, te su fizički nasrnuli na mladića – objašnjava lokalni mediji. 


Prema njihovom pisanju blizanci sumladića tukli naizmenično. 

– Tukli su ga nogama i rukama. Zatim su se vratili u automobil i pre nego što su pobegli udarili ga  u noge. Povređeni mladić je prevezen u bolnicu, a policija je obavila uviđaj.  Policajci su na mestu napada pronašli nož na safaltu, te se sumnja da on pripada blizancima – piše italijanski medij. 

Tokom uviđaja policija je raspisala potragu za napadačima.

– Pregledan je video nadzor i ubrzo je identifikovano vozilo. Policija je pokrenula potragu koja je završena hapšenjem blizanaca. Srećom povređeni mladić je stabilno i nije životno ugrožen – piše „roma.repubblica.it“.  

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare