„Buongiorno Roma“ Novak Đoković stigao u Italiju, igraće golf turnir Ševčenkom, Bejlom i Sainsom

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je da u septembru igra golf. Novak Đoković će igrati na Rajder kupu, gde će nastupati mnogi poznati sportisti, a u utorak tokom dana je najbolji teniser u istoriji „belog sporta“ stigao u glavni grad Italije, gde se pomenuti kup održava.

Novak Đoković krajem septembra ide u Rim. 

Tamo će igrati Rajder kup, golf meč poznatih ličnosti, koji je na programu 27. septembra, pre početka pravog Rajder kupa. 

On će učestvovati na meču „selebriti“ zvezda, gde će igrati mnoge poznate ličnosti. 

Pored Đokovića, tu će biti Andrej Ševčenko, Garet Bejl i Karlos Sains, koji će biti sa njim u ekipi. 

 – Jedva čekam da igram u Rimu i doživim neverovatnu atmosferu Rajder kupa, rekao je Đoković. 

Nole je u Rim stigao u utorak tokom dana, a odmah je na svom Instagramu podelio kako je uzbuđen zbog sutrašnjeg turnira.

Novak Đoković stigao u Rim / Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Verujemo da će se srpski teniser odlično snaći i u ulozi golfera, a to ćemo saznati već u sredu.

Novak Đoković završio u Milioneru

Ako hoćete da budete milioner, onda morate da pratite tenis. Koliko takmičari prate dešavanja u belom sportu, proverili su organizatori indijskog izdanja kviza „Želite li da postanete milioner“.

Takmičar u kvizu Želite li da postanete milioner u Indiji, dobio je i jedno tenisko pitanje. 

– Ko je osvojio Vimbldon 2023. godine? – glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori su bili: Novak ĐokovićKarlos Alkaras, Danil Medvedev, Kasper Rud

Naravno, tačan odgovor je bio Karlos Alkaras, ali iako Novak Đoković nije bio tačan odgovor, voditelj ovog izdanja kviza nije odoleo, a da ne prokomentariše Noleta. Naravno u superlativu. 

Ovo izdanje kviza vodi bolivudski glumac Amitabh Bačan koji je bio oduševljen Đokovićem i nije uspeo da se suzdrži, a da ne izrekne lepe reči na račun najboljeg tenisera sveta. 

Bačan je veliki ljubitelj tenisa i Novaka Đokovića, a poznato je da srpski as ima armiju navijača u Aziji, gde je godinama omiljeni teniser. bilo da se radi o Arabijskom poluostrvu, Indiji ili dalekom istoku poput Kine i Japana, Novak Đoković uvek privuče pažnju kada priča o ovom kontinentu ili igra neki turnir na njemu.

Ove godine, Nole neće u Kinu, ali je istakao da se nada da će narednih godina imati priliku da još neki put igra na turnirima u Aziji.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare