MISTERIJA LEŠA IZVUČENOG IZ SAVE U OKTOBRU 2014: Muškarac imao prerezan vrat, vodio se kao NN lice, a sada je OTKRIVENA ISTINA!

D. L. (34) iz okoline Rume uhapšen je zbog sumnje da je u oktobru 2014. godine ubio svog oca zajedno sa mladićem M.N. (27), pa telo bacio u reku.

Telo žrtve je, kako otkriva izvor Kurira, pre devet godina pronađeno ispod mosta na Savi u jednom selu kod Rume, a odmah je bilo jasno da se muškarac nije utopio, već da je ubijen sa više uboda nožem.

– Muškarac se tada i posle obdukcije vodio kao NN lice, a naneto mu je više uboda nožem. Smrtonosan je bio ubod u pluća, a uboca mu je potom prerezao i vrat – podseća izvor Kurira i dodaje:

– Telo muškarca zatečeno je u blizini obale i samog plićaka reke. Na obali su odmah uočeni tragovi krvi. Nakon izvršenog uviđaja utvrđeno je da je smrt muškarca nastupila nasilno, da je ubijen. Pretpostavlja se da je počinilac telo hteo da ubaci u reku kako bi ga voda odnela i kako bi zavarao trag i prikrio tragove zločina, ali nije uspeo do kraja sprovede svoj plan u delo – kaže izvor.

Pomagač žrtvinog sina, M. N. uhapšen je malo ranije, alizbog nekog drugog krivičnog dela. Nedugo nakon njegovog zatvaranja odmotalo se klupko zločina iz 2014. godine, a sada je uhapšen i D.L., sin žrtve.

– Nije isključeno ni da je M. N. progovorio o zločinu u kom je učestvovao ili da je uporođen njegov DNK sa onim koju su pronađeni na telu žrtve pre devet godina – kaže naš sagovornik i dodaje da istragu o ovom zločinu vodi Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

D. L. je, inače, uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, a rešenjem sudije za prethodni postupak, određen mu je pritvor do 30 dana.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs / D.A.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare