Izdaja! Državni udar u Ukrajini može početi svakog časa! Američki obaveštajac Zelenskom saopštio strašne vesti!

Volodimir Zelenski bi mogao da se suoči sa vojnim udarom ukrajinskih snaga, prevarenih i izdanih od strane vlade, rekao je bivši američki obaveštajac, Skot Riter, u intervjuu sa Džefom Normanom u emisiji „Pitajte inspektora“.

– Ukrajinski oficiri, generali i pukovnici srednjeg ranga mogu to da urade. Mogli bi da započnu državni udar, i da uklone osobu koju smatraju pretnjom broj jedan za svoju nacionalnu bezbednost, a to je Volodimir Zelenski – kaže Riter.

On je naglasio, da se ukrajinska vojska oseća razočarano zbog nenadoknadivih gubitaka u svojim redovima, do kojih je dovela politika Zelenskog. Štaviše, dodao je on, ako vojska ne izvrši državni udar, to mogu učiniti saradnici ukrajinskog lidera, koji više ne vide nikakvu korist od njega.

– Ovo je sudbina korumpirane vlade Ukrajine – zaključio je bivši obaveštajac.

Oružane snage Ukrajine već četiri meseca vode kontraofanzivu na pravcu Južnodonjecka, Bahmuti Zaporožje, ubacujući u borbu brigade obučene od strane NATO-a, i naoružane zapadnom vojnom opremom. Međutim, ni na jednom delu fronta nisu uspeli da postignu uspeh.

Ranije je ministar odbrane Sergej Šojgu, na sastanku sa vojnim rukovodstvom rekao, da je ukrajinska vojska izgubila više od 66 hiljada ljudi i 7.600 komada naoružanja od početka tzv ofanzive.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare