DELIJE, POŽURITE! Još malo ULAZNICA ima za meč LŠ protiv Jang Bojsa! OVO je preostali BROJ!

Fudbaleri Crvene zvezde porazom su započeli učešće u Ligi šampiona, pošto su u prvom kolu G grupe izgubili na Etihadu od Mančester sitija (1:3).

Tim sa Marakane vodio je golom Osmana Bukarija u toj utakmici, ali su „građani“ u kratkom intervalu preokrenuli situaicju na terenu u svoju korist i na kraju izbegli senzaciju.

Priliku za popravni izabranici Baraka Bahara imaće 4. oktobra, kada na stadion „Rajko Mitić“ dolazi Jang Bojs. Švajcarci su, takođe, na premijeri poraženi u Bernu od Lajpciga istim rezultatom, ali su u nacionalnom prvenstvu sav bes iskalili nad Luganom i slavili s 4:1.

Nema sumnje da će tribine nekadašnje Marakane biti ispunjene do poslednjeg mesta, pošto je do današnjeg dana ostalo oko 1.000 karata za severnu tribinu, ali isključivo na blagajni, ima i oko 4.000 karata za bočne delove zapada, oko 1.500 karata za istočnu tribinu i oko 2.500 karata za jug.

Crvena zvezda je preko sezonskih karata rasprodala oko 17.000 mesta, a još desetak hiljada je kupilo pakete za sve tri utakmice Lige šampiona na domaćem terenu.

Iako je do dolaska Jang Bojsa ostalo još osam dana, sudeći po tome kako teče prodaja dragocenog parčeta hartije, sve je izvesnije da igla neće imati gde da padne naredne srede od 21 čas, kada je zakazan početak utakmice.

Ovaj duel, ujedno, može da odredi i koja će ekipa nastaviti evropsko proleće i eventualno zauzeti treće mesto, budući da je prvak Evrope Siti van konkurencije, kao i Lajpcig koji je protutnjao Švajcarskom, a po budžetu i imenima u igračkom kadru znatno odskače od Zvezde i „mladih dečaka“.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare