ZVEZDA MERIDIANBET OBORILA REKORD: Crveno beli prodali 12.000 SEZONSKIH KARATA! Cilj je FAJNAL-FOR Evrolige!

Predsednik kluba otvoreno o svemu.

Nebojša Čović gostovao je u jutarnjem programu, a pričao je o mnogim aktuelnim temama.

Predsednik Zvezde Meridianbet  analizirao je pripreme svog kluba.

– Pri kraju smo pripremnog dela za novu sezonu, jako je dobra ekipa i dobar je stručni štab, veoma je iskusan trener. Naravno, u pripremnom periodu pobeđujete, gubite, sagledavate gde su dobre strane, šta bi trebalo da popravljate… Idemo dalje i očekujem da ćemo imati dobre rezultate ove godine u svim takmičenjima u kojima je Zvezda Meridianbet. ABA liga, Kup Srbije, domaće prvenstvo koje je nama kao klubu iz Srbije veoma važno, mi nismo klub koji će da napušta domaće prvenstvo, a da pritom uzima pare od države – rekao je Čović.

Nastavio je Nebojša o ambicijama i prodaji sezonskih karata.

– Ono što nam je važno i gde ćemo napraviti veliki iskorak, to je pokušaj da napravimo iskorak u Evroligi, a to je pokušaj plasmana na Fajnal-for. To šta sad kažu, da li je ovako ili je onako, videćemo. Sezona počinje 30. septembra, naša prva utakmica je u ABA ligi u Banjaluci, a 5. oktobra je ovde Asvel i samo bih podsetio da je ostalo jako malo sezonskih karata. Plasirano je oko 12.500, a ostalo je oko 500-600 sezonskih karata. Neka naši navijači, simpatizeri, požure – završio je Nebojša Čović.

Nema sumnje da je interesovanje za košarku najveće u poslednjoj deceniji. Crvenu zvezdu Meridianbet očekuje puna hala, a kakvi će biti rezultati ostaje da se vidi.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare