Sve kuva u Juventusu – Vlahović i Alegri u svađi? Italijani pišu o haosu nakon izmene Srbina

Mnogo toga ne funkcioniše najbolje u Juventusu na startu ove sezone, uprkos tome što su pojedini rezultati govorili da bismo mogli da gledamo određenu renesansu „stare dame“ i moguć povratak na tron u Italiji.

Ipak, meč protiv Sasuola doneo nam je mnogo znakova zašto to nije realno za očekivati, barem ako se neke stvari na promene.

Pored toga što je Juventus poražen rezultatom 4:2, neke od reakcija igrača pokazivale su manjak interesovanja ili nepoštovanja kluba.

Jedna od njih jeste i olako, neobjašnjivo primljen gol Vojčeha Ščešnog.

https://x.com/goncalo_diass17/status/1705618130238636496?s=46

Ipak, daleko od toga da je u pitanju jedini problem koji u ovim trenucima postoji u redovima „stare dame“.

Naime, italijanski mediji ukazuju na sukob Dušana Vlahovića i trenera Masimilijana Alegrija, koji je zamenio srpskog napadača pre kraja meča, čime on nije bio zadovoljan.

„U 76. minutu meča Sasulo – Juventus, dok su beli-crni gubili sa 2:1, Alegri je rešio da izvrši izmenu u napadu: Vlahovića je pozvao na klupu, a ušao je Mojse Kin. Neočekivna zamena je dovela do burnog rezultata: Srbin nije dobro prihvatio izmenu i odmah je pokazao da je njome nezadovoljan.

Napadač je, navodno, rekao previše toga treneru, tražeći objašenjenje zašto je izveden iz igre. Alegri ga je pozvao, rekao šta ima, ali Srbin, kome je očigledno već pao mrak na oči, izgleda da uopšte nije bio ubeđen u ispravnost trenerovog motiva“.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare