„Udaram na Zvezde Granda“! Karleuša zagrmela kao nikad do sad, pa najavila rat Saši Popoviću i Pinku /video/

Jelena Karleuša jedva čeka da u subotu publici na šest televizija u regionu predstavi snimak koncerta na kojem je izvela pesme sa njena dva nova albuma. Međutim, termin prikazivanja se poklapa sa prvom epizodom „Zvezda Granda“ u kojima je nekada bila deo stručnog žirija.

Gotovo je izvesno da će između koncerta Karleuše i prve epizode popularnog pevačkog takmičenja biti velike borbe što se tiče rejtinga, a pevačica je sigurna da će u ovom okršaju pobediti i to sama, dok će na drugoj televiziji to pokušati njene bivše kolege iz žirija.

Jelena je na svoje društvene mreže postavila video i objavila „rat“ Saši Popoviću i Pinku.

– Dolazim vam kao ruska mafija! Subota 21h, „Alfa i Omega“ live show! Prva TV Srbija, Prva TV Crna Gora, ATV Bosna i Hercegovina, Kanal 5 Makedonija (Hrvatska i Slovenija su se opet separatisale). Udaramo i na početak „Zvezde Granda“ na Pinku, ja se u startu izvinjavam, ali sam mislila da se to više ne emituje – napisala je Jelena u opisu videa.

Podsetimo, pevačica je početkom godine iznela i svoje „proročanstvo“ koje se tiče ovog takmičenja, a u kome je u stilu proročice, članovima žirija, prorekla propast. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare