OPLJAČKANA NAŠA INFLUENSERKA: Lopovi joj demolirali stan, odneli skupocene stvari i vrtoglavu SUMU NOVCA! (FOTO)

Naša popularna influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, na društvenim mrežama privlači veliku pažnju, a kroz godine su je pratili razni skandali i često se nalazila na meti negtivnih komentara. Una dosta svog privatnog života deli na društvenim mrežama, zbog čega je njeni pratioce jako vole i verno isprate svaki njen korak.

Ona je jutrosm šokirala sve svoje pratioce kad je na svom Instagram storiju otkrila da su joj lopovi provalili u stan kroz prozor, a onda i podelila šokante fotografije i video-snimke sa svim detaljima. 
– Danas između 14-20 časova mi je opljačkan stan, ušli su kroz prozor koji su obili i upali sa merdevinama. Vodite računa, ne znam šta bih vam rekla – napisala je Una, a onda podelila još detalja. 

Naime, Una je prvo uslikala merdevine koje su ostala pored njenog prozora, a onda i obijen prozor kroz koji su ušli. Nakon toga je usnimila stan koji se ceo bio prevrnut, garderoba je bila pobacana na sve strane, ormani su bili otvoreni i demolirani.

– Sinoć sam sve sredila… Hvala. Naći ću vas da složite sve pod konac – našalila se influenserka. 

Uki Q je nakon toga pokazala da joj lopovi iz stana nisu odneli ništa od tehnologije koju je imala u stanu, već iskuljučivo nakit, novac i firmirane torbe.

– Draga moja kidnaponava torbice, suza suzu stuže. Nismo se dugo družile (ni nedelju dana) ali znaj da mislim na tebe svakog trenutka. Uvek si bila tu za mene da mi čuvaš blago (lovu) na kraju oteli su mi i tebe i blago ali ti si jedina bitna (j*bem mu mater značilom mi bi onih 700 evra ali ok). Nedostajaćeš mi kao zračak svetlosti u tami, čuvaj se i budi na bezbednom. Zauvek. Tvoja Una – napisala je ona uz stari snimak torbe koja joj je ukradena. 

Ona je takođe objasnila da uskoro treba da putuje zbog čega je i podigla novac i ostavila ga u stanu, ali su ga lopovi pronašli i odneli. 

Printscreen instagram

UDARNA VEST.rs

 

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare