ZA OVU TURSKU GLUMICU KAŽU DA JE ISTA SANJA VUČIĆ Jedna je od najlepših ŽENA s BOSFORA, na ekranu preživljava drame, a u ŽIVOTU…

Ako ste gledali tursku seriju „Bekrajna ljubav“ koja se premijerno emitovala od 2015. do 2017. setićete se i glumice Nihal. Zvezda ove TV priče Neslihan Atagulsmatra se jednom od najlepših žena sa Bosfora. 

Tursku glumicu koju krasi izrazita prirodna lepota mnogi na društvenim mrežama porede sa našom pevačicom Sanjom Vučić.

Printscreen Instagram

Turska glumica Neslihan Atagul predtavila se pre više godina u hit seriji „Kad lišće pada“ koja se na našim malim ekranima emitovala od 2010. do 2012. godine. U glumačkoj postaci ove sapunice ona je bila Deniz. Ta rola donela joj je nagradu „Mlada glumica koja obećava“.

Neslihan Atagul dobila je i priznanje „Najbolja glumica“ koje joj je uručeno na 25. Međunarodnom filmskom festivalu u Tokiju, i nagradu za najbolju glumcu koje joj je dodeljno u Moskvi.

Turska glumica doživljava je na malim ekranima milion (ljubavnih) drama, a ljubav iza kamera doživela je sa kolegom. Glumac Kadir Dogulu kog je srela 2013. na snimanju serije „Fatih Harbiye“, osvojio je njen srce. Udala se za njega 2016. u bašti poznatog istanbulskog restorana.

Bajka sa trzavicama

Mnogi su primetili da na njenoj svadbi nije bio Burak Ozčiviz koji je glumio sa njom u „Beskrajnoj ljubavi“. Spekulisalo se da je izostao jer je Kadir bio ljubomoran na scene koje je njegova supruga imala u toj seriji sa svojim kolegom.

Printscreen Instagram

Kasnije je saopšteno da se Burak nije pojavio jer je sa partnerkom Fahrije Evčen bio na putovanju van zemlje. Naglasio je na konferenciji da su on i Kadir drugari a onda je Dogulu neočekivano na Instagramu napisao: „Koliko je ovaj čovek zaljubljen u sebe! Vrlo je opasan“, misleći na Bali bega.

Suprug prevario tursku glumicu?

Novi skandal desio se kada je Kadir fotografisan sa drugom ženom u noćnom klubu. Pisalo se čak i da mu je ona druga supruga.

„Šta god da kažem, svi smatraju da je sve što se kaže nerealno. Šta god da kažem, svako sam sudi i komentariše. Rekla sam to i ponavljam. Sve što je napisano su stvari koje nisu realne, srećni smo i prezadovoljni u našoj vezi. Nećemo se razvesti“, poručila je glumica koja se sa suprugom pojavila na satranama InStyle magazina pre nekoliko meseci.

„Svaki dan doživljavamo kao novi početak. Kako se bolje upoznajemo, pronašli smo načine da vezu održavamo svežom“, poručili su.

Sličnost imeđu Sanje i zaista postoji, obe su zanosne, sa sličnim crtama lica i obe prelepe.

UDARNA VEST.rs (kurir.rs/blicžena)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare