Isplata po 10.000 dinara u dva dana: Kreće! Ponovo se oglasio ministar i doneo nove informacije za više od milion dece koji su na spisku za pomoć države

Ministar finansija Siniša Mali govori jutros o aktuelnim ekonomskim temama u zemlji. Podsetio je da je od juče još 16 novih proizvoda sniženo u marketima, a obelodanio i konačnu informaciju o isplati 10.000 dinara za decu do 16 godina.

Kako bi se uverio da sve teče po planu, juče je posetio jedan market i kupovinom proizvoda sa oznakom „Bolja cena“, i kako je tada istakao, uštedeo više od 1.000 dinara.

– Kao što ste videli, ušteda nije mala. Za mene je važno da smo ispunili obećanje. Otišao sam da vidim da li proizvoda ima dovoljno – ima. Ukupno već imamo 26 kategorija proizvoda na sniženju“, rekao je Mali na TV Pink.

Mali o isplati 10.000 dinara za decu

– Završena je prijava i uskoro kreće isplata za 10.000 dinara, prijavilo se 1.100.668 dece. To znači da se skoro svako dete prijavilo. Isplata će biti 25. i 26. septembra – ističe ministar.

– Imamo 2.360.000 zaposlenih, to je rekordna zaposlenost, odnosno rekordna nezaposlenost. Jedna mala Srbija se mnogo bolje nosi sa krizom nego razvijenije zemlje – dodaje ministar.

UDARNA VEST.rs (Blic/B92)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare