PRIJA GRCA U SUZAMA: O skandalu muža i menadžera bruji ceo grad, pevačica SLOMLJENA – sumnja da joj koleginica smešta!

Ceo grad bruji o navodnom incidentu Prijinog muža i menadžera, pevačica slomljena!

Nedavno se navodno dogodio incident na glamuroznoj zabavi u Beogradu, kada su se navodno potukli Filip Živojinović i Danijel Blažić Blaško, menadžer Aleksandre Prijović. Kruži nekoliko verzija ovog događaja, a sada se pojavila nova. Kako za „Star“ tvrdi izvor blizak popularnoj pevačici, u pitanju je dezinformacija, koju je pustila njena koleginica.

Blaško i Prija

– Aleksandra se jako potresla zbgo te priče, jer ceo grad bruji o tome, nema ko nije zvao nju i Filipa da pitaju šta se desilo. Ta priča kako ona vara Filipa sa Blaškom je puštena još pre dve godine, ali to su takve nebuloze, da u njih niko ne veruje. Međutim, sada se opet pokrenulo to i još kako su se Filip i on tukli. A najgore od svega što jeste došlo do neke rasprave, ali totalno neki peti ljudi, nema veze sa Filipom, Prijom, Blaškom… – priča za „Star“ izvor blizak pevačici, pa dodaje:

– Aleksandra zna ko je tu priču plasirao, ali čeka trenutak kada će to i da raspravi. U pitanju je njena koleginica koja očigledno ne može da podnese njen uspeh i to što će sada da održi tri koncerta u Areni, to je boli, pa ajde da je blati i širi priče. Aleksandra je čak i plakala kada su počeli i po Tviteru da šeruju to kako je došlo do tuče, pa je Filip smirivao. Blaško se takođe našao u nebranom grožđu, ništa momklu nije jasno – nastavlja izvor.

– I Filip i Blaško su joj rekli da sada mora da se skoncentriše i sabere, jer treba da bude spremna i odmorna za koncerte, te da priče ljubomorne koleginice ne treba da je dotiču i da će sa njom da reše sve kada prođe – završava izvor.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare