„PRVO ME JE POLJUBIO, A ONDA… MISLILA SAM DA JE TEST“ Milena Radulović do detalja opisala SCENE UŽASA: TUKAO me je pred svima!

U nastavku svedočenja pred sudom, Milena Radulović je izjavila da je bila „silovana i seksualno zlostavljana u školi glume“.

– Kada mi se prvi put dogodilo, mislila sam da je poljubac njegov test, možda da li sam dovoljno jaka. Potom se dogodilo penetriranje prstima u moje telo, bila sam uplašena i šokirana. To je bio osećaj izdaje od čoveka kome sam verovala, prema kome sam osećala poštovanje i strahopoštovanje. Izgubila sam samopouzdanje, mislila sam da me kažnjavao, osećala sam se prljavo. A onda su se desile pretnje, da će ako progovorim uticati sta će moji prijatelji da misle o meni i da ću se ogaditi tadašnjem partneru. A kada sam se prvi put usprotivila, bukvalno me je udarao i tukao pred celom grupom – ispričala je Milena Radulović u prepunoj sudnici iz koje svedočenje prati i njen partner koji joj pruža podršku i drži je za ruku dok ne izađe za govornicu.

– Strahovala sam da izađem iz mreže u koju me je uvukao. Imala sam suicidne misli, mislila sam da posle svega što mi je uradio moj život više ne vredi – ispričala je glumica i dodala:

Kako je navela, zna da je bilo daleko vise žrtava nego što je navedeno u optužnici, ali da neke iz svojih razloga nisu želele da govore.

– Kada me je pozvala J. znala sam da postoji još devojčica, obećala sam joj da će ona biti poslednja. Kada smo se okupile, sva deca žrtve ovog čoveka, rekla sam da ja više ne mogu da ćutim i da se osecam krivom jer ćutim, a on nastavlja u sve gorem zamahu, tada sam odlučila da ga prijavim – rekla je glumica i ponovila da je Aleksić to činio mnogim devojkama.

Podsetimo, Mileni je po dolasku u Palatu pravde podršku pružao, držeći je za ruku dok su ulazili, njen dečko, pevač Beogradskog sindikata Ognjen Janković, a suđenju prisustvuje i glumac Milan Marić, kao podrška koleginici.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare