OGLASIO SE BLAŠKO O PRIJI: Ovo se dugo čekalo!

Republika je nedavno prva pisala o navodnom incidentu Filipa Živojinovića i Danijela Blažića Blaška, menadžera pevačice Aleksandre Prijović. Do navodnog incidenta došlo je na jednom gala slavlju u prestonici, a na društvenoj mreži Tviter pojavili su se informacije o navodnom skandalu. Naime, kako je jedna korisnica navela, na gala slavlju došlo je do tuče između Filipa i Aleksandrinog menadžera. 

Kako „Kurir“ navodi, na proslavi je došlo do žestoke svađe između bračnih partnera zbog navodne Filipove ljubomore, koji je Aleksandru navodnu optužio da ga vara upravo sa Blaškom.

Aleksandra Prijović i menadžer Blaško

Niko od troje aktora navodnog skandala sa tog slavlja se još uvek nije oglašavao povodom ove situacije. Međutim, Blaško je za sve svoje pratioce na društvenoj mrežiInstagram imao važno saopštenje i lepe vesti povodom Prije. 

Naime, on je podelio da je Aleksandra prva regionalna pevačica koja se našla na vrhu Bilbordove liste u Hrvatskoj. Njena pesma „Dam, dam, dam“ zauzela je prvo mesto i na listi i samim tim postala peva žena koja je solo pesmom zauzela to mesto. 

Blaško je ponosno podelio ove vesti na som profilu i uz to dodao emotikon koji ima slavljeničku kapu i pištaljku u ustima.

Baško oglašavanje putem Instagrama

Mi smo povodom skandala u kojem se danima piše u medijima pokušali da stupimo u kontakt sa Aleksandrom na broj poznat redakciji,povodom situacije koja trese javnost, ali se nije javljala na naš poziv. Potom smo kontaktirali Blaška na broj poznat redakciji, ali ni on nije odgovorio na naš poziv.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare