Marku Miljkoviću nije dobro na suđenju! Želi da ga pregleda lekar, zujimu u ušima!

Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i članovima njihove kriminalne grupe, kojoj se na teret stavljaju najteža krivična dela, danas je u Specijalnom sudu u Beogradu trebalo da svedoče porodice žrtava, za čija mučenja i likvidaciju su, po navodima optužnice, krivi članovi ove kriminalne organizacije.

Nakon više od pola sta pauze, zbog otkazivanja pinomoćja sud je saopštio da se odbija Miljkovićev zahtev za izuzeće tužilaca, rekavši da su zahtevi ponovljeni i da je zahtev za trojicu tužilaca ponovljen i da je o tome ranije odlučeno.Kada je u pitanju zahtev za izuzeće Zagorke Dolovac, navedeno je da zahtev nije obrazložen.

Tužilac predlaže da se odbace advokati odbrane i okrivljenih.

15. 45. Marko Miljković se žali da mu nije dobro

Sudija: Ajmo, ako ste svi odluči, javite se!
Dejan Pešić: Otkazujem sve svojim pravnicima.
Marko Miljković: Ja se ne osećam dobro. Želim da me pregleda lekar. Zuji mi u ušima!

15.32 Odluka suda

Sudsko veće vratilo se u sudnicu i saopštilo da je odbacilo predlog Marka Miljkovića za izuzeće tužilaca iz predmeta, Saše Ivanića, Zorana Babića, kao i tužioca Mladena Nenadića i Zagorke Dolovac.

Postupak je razdvojen u odnosu na Aleksu Šejića i Aleksu Stošića.

– U odnosu na Aleksu Šejića i Aleksu Stošića razdvaja se krivični postupak – saopštila je sudija Vinka Beraha, odlučna da se nastavi sa suđenjem.

Sud je odbacio zahteve za izuzeće navodeći da je sve usmereno na odugovlačenje postupka.

Optuženi Marko Andrić je potom otkazao punomoćje svojim advokatima navodeći da „to nije zato što su loši pravnici, nego zato što je to vid borbe“. Punomoćje je advokatima otkazao i optuženi Miloš Budimir. Sud razvadaja postupak protiv njih.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare