LUKSUZ KAKAV SE NE VIĐA NI U SNOVIMA U domu Dragana Bjelogrlića ZLATNE zavese, moderan nameštaj a STARINSKI detalj sve je oduševio

Dragan Bjelogrlić više od 25 godina uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Majom, koja mu je podarila sina Alekseja i ćerku Miu.

Bjelogrlić retko govori o svojoj lepšoj polovini, s kojom je dobio sina i ćerku, ali je u jednom intervjuu, pre više od 15 godina, otkrio kako je Maju posle samo dve nedelje poznanstva odveo pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda.

Posle uzbudljivog beogradskog noćnog provoda, u praskozorje, glumac je odvezao Maju do Barande. Stali su ispod drveta i on je, pokazujući joj kuću i veliko dvorište, rekao: „Probaj sve ovo da obuhvatiš jednim pogledom. Ako budeš pametna, ovde će rasti tvoja deca“.

Tako je i bilo. Bjela je sa porodicom sagradio luksuzan dom na kome mogu da mu zavide i holivudske zvezde. Kada je glumac okupio svoje kolege jednog zimskog dana u svojoj kući, druženje je ovekovečio fotografijom na kojoj smo videli kako stvarno živi glumac.

Vrhunski glumci na čelu sa proslavljenim Bjelom prikupili su mnoštvo lajkova, međutim pratiocima je za oko zapao veoma prostran i sa stilom opremljen dom u kome dominira zlatna i bež boja,moderan nameštaj, a posebnu pažnju privukao je jedan starinski luster koji je prostoriji dao ekstravagantnu notu.

Dragan Bjeloglić
FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Osim raskošne dnevne sobe na Instagramu legende, mogli smo da zavirimo i u njegovu radnu sobu rezervisanu isključivo za poslovne planove i sastanke. Osim stola od punog drveta, imali smo prilike da vidimo i fotelju, lampu i laptop, kao i brojne postere i skupocene slike na zidovima.

UDARNA VEST.rs (kurir.rs/hello)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare