Dnevni horoskop za ponedeljak 18. septembar! Ovnovima je ovo dan za promene, Lavovi dobijaju srećne vesti, a Device sa uspehom u timskom radu

Početak nove sedmice biće obećavajući za većinu horoskopskih znakova, ali ipak će Škorpije blistati na svim poljima.

OVAN

LJUBAV: Ovo je dan kada bi se mogla desiti definitivna promena, nabolje ili nagore. POSAO: Mogući administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BIK

LJUBAV: Moguća je nova romansa i ljubavni sastanak. Ipak, nećete biti raspoloženi za ozbiljno obavezivanje. POSAO: Problemi sa autoritetom. ZDRAVLJE: Nestabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaše dobro raspoloženje i komunikativnost imaće pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. POSAO: Imaćete uspeha čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Povećan apetit.

RAK

LJUBAV: Nećete se najbolje slagati sa drugima, pa ni sa partnerom. Najbolje je da se nakratko distancirate. POSAO: Bićete vrlo kreativni u radu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ljubav

LAV

LJUBAV: Srećne vesti i pozitivni događaji. Moguće je da ćete nekome izjaviti ljubav ili će neko vama reći da vas voli. POSAO: Povoljan dan za umetnike. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko ko vam je nadređen ili totalno van vaše lige. POSAO: Imaćete uspeha u timu, povoljan dan za kreativce. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Mogući nesporazumi sa izabranom osobom. POSAO: Radićete nešto u čemu ćete uživati. Uspeh u kreativnim zanimanjima i onim vezanim za lepotu. ZDRAVLJE: Upala bešike.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Sigurno ćete biti zaljubljeni, ali ćete i sumnjati u vernost ili iskrenost osobe koju volite. POSAO: Pozitivna dešavanja ili promena u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Solidno.

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Bićete na mukama jer će vam se dopasti više od jedne osobe, a to važi i za one koji su već u vezi. POSAO: Radikalna promena u sopstvenom biznisu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Ako ste već u vezi, možete imati problema u odnosu zbog tajne simpatije. POSAO: Napravićete promenu u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Ukočenost ili sportska povreda.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete okupirani nekim drugim stvarima, ali ako ste već u vezi, pozabavićete se problemima koji će iskrsnuti. POSAO: Raskid ugovora ili dogovora. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Bićete društveni i okruženi privlačnim osobama, ali želećete da ostanete slobodni. POSAO: Ako nešto pokušavate da prodate, danas imate dobre šanse. ZDRAVLJE: Moguća povreda. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare