JOVANA JEREMIĆ I DALILA ZAJEDNO POZIRAJU Skockale se u haljinama, a ovako je voditeljka pričala o Dragojevićki: „ŽIVOT ME JE STALNO POVEZIVAO SA NJOM“

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević nedavno je dobila otkaz na jednoj televiziji i postala voditeljka na Red televiziji.

Naime Dalila i njena koleginica ugostile su voditeljkuJovanu Jeremić, a zatim su pozirale zajedno, skockane u haljinama, maksimalno doterane, sređene i raspoložene.

Jovana Jeremić jedna je od prvih gošća kod Dalile u programu, a jednom prilikom i sama je istakla koliko zapravo voli Dragojevićku i da je čač prisustvovala i njenom venčanju sa Dejanom Dragojevićem.

– Ja Dalilu jako dobro poznajem, prisustvovala sam i njenom venčanju. Igrom slučaja me je život stalno povezivao sa njom. Štagod da ljudi misle o Dalili, ta devojka ima nešto što ja volim. Subjektivna sam kad je Dalila u pitanju – izjavila je Jovana tokom trajanja „Zadruge 5“, kada je Dalila prevarila svog tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

Podsetimo, Dalila Dragojević se osvrnula nedavno na propali brak sa Dejanom Dragojevićem nakon njene javne prevare, te je otkrila kako sada gleda na njega i na sve što su prošli.

– Ja ću svoje postupke braniti, ali i svog bivšeg supruga. Ja jesam njega povredila, i to je istina. Braniću ja pet godina koje sam provela sa njim, on jeste bio savršen muž, i neću da lažem, neću da se foliram. Nedostaje mi život koji smo imali zajedno i taj momenat kada uđem u našu kuću. Taj život mi nedostaje – rekla je Dalila u emisiji Sanje Marinković

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare