DRAMA U SAD Muškarac sa pištoljem ispred Bajdenove kuće

Čovek sa pištoljem primećen je danas kako protestuje u blizini kuće predsednika Džoa Bajdena u Vilmingtonu u Delaveru.

Čovek, obučen u žuti i narandžasti zaštitni prsluk, nosio je natpis na jednoj strani: „Bajdeni su kriminalci, 20 granata?! Gde je laptop? 10% za velikog momka“, dok je na drugoj strani znaka napisao „Džo ima pseudonime?! Robert L. Peters, Robin Vare, JRN Vare„.

Demonstrant je prošao pored grupe novinara zaduženih da pokrivaju predsednika i krenuo niz put ka predsednikovoj kući, a vozilo tajne službe ga je pratilo.

Predsednik je stigao u Vilmington u petak uveče i nakratko se vraća u Belu kuću u nedelju popodne pre nego što otputuje u Njujork na seriju prikupljanja sredstava i učešće na Generalnoj skupštini UN.

Bajden je bio tiho tokom vikend putovanja, samo je izašao da prisustvuje misi u subotu u svojoj uobičajenoj crkvi, Svetog Džozefa na Brendivajnu.

Predsednik tek treba da zvanično komentariše optužnicu protiv sina Hantera.

Hanter Bajden se suočava sa tri savezne optužbe, sa do 25 godina zatvora, u vezi sa kupovinom oružja – navodno ležeći na formularu za kupovinu oružja dok je bio zavisnik od droge.

Dok je Bajden u subotu odlazio iz crkvenih službi, ignorisao je novinara koji je vikao: „G. Predsedniče, hoćete li pomilovati svog sina?’

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare