OVO IZGLEDA MOĆNO! Totalno LUDILO u Milanu: Luka Jović PREDSTAVLJEN na SPEKTAKULARAN način! Mogao bi da debituje u VELIKOM DERBIJU

Stigao je Luka Jović gotovo u tišini ovog leta u veliki Milan iz Fjorentine.

Imao je napadač fudbalske reprezentacije Srbije Luka Jović sezonu za zaborav u Firenci, sa svega dva gola, gde nije uspeo da izađe iz krize u koju je zapao u Real Madridu. Milan je novo poglavlje u fudbalskom životu Luke Jovića. Ne zaboravimo, ovog leta napadača Orlova želela je i Crvena zvezda.

Da u Milanu stvarno veruju u projekat Luka Jović pokazuje i način kako su ga predstavili na zvaničnim instagram stranicama kluba.


Objava deluje stvarno moćno i već na prvo gledanje ostavlja utisak. Luka Jović u promotivnom videu deluje srećno i zadovoljno, što je veoma važno.

Prema vestima iz Italije Luka Jović bi već za vikend trebalo da debituje za Milan u velikom derbiju „Dela Madonina“ protiv Intera, u subotu od 18.00 časova. Izvesno je da će Srbin igrati, samo je pitanje, da li od početka, ili će ući sa klupe.

Naime, iskusni Francuz Olivije Žiru povredio je skočni zglob u utakmici reprezentacije Francuske protiv Republike Irske, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Žiru je na poslednjim treninzima radio odvojeno od ostatka ekipe.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare