Ogroman skandal potresa svet: Fudbaleri Real Madrida uhapšeni zbog snimka maloletnice!

Neverovatan skandal u glavnom gradu Španije, gde su fudbaleri Real Madrida uhapšeni zbog seksualnog snimka maloletnice i cela Španija i ceo svet su šokirani, zbog ovakvog razvoja događaja.

„El Confidencial“ javlja da se trojica fudbalera madridskog Reala nalaze u policijskom pritvoru. 

Oni su uhapšeni jer su optuženi da su delili seksualni snimak na kojem je maloletnica.

Neverovatan skandal potresao je Španiju, pošto su trojica fudbalera Real Madrida uhapšeni. 

Oni su posle treninga u Trening centru Real Madrida uhapšeni jer je 6. septembra prijavu na Kanarskim ostrvima podnela majka pomenute maloletnice.


Jedan od trojice fudbalera snimio je seksualni video njene ćerke. Posle toga delio ga je sa svima, prenosi poznati španski portal. 

U njenoj prijavi se navodi da je jedna od fudbalerki snimila polni čin njene ćerke, a zatim ga podelila sa ostatkom ekipe. Sve se dogodilo na Kanarskim ostrvima. Osumnjičeni su uhapšeni jutros. Oni su u prostorijama policije i verovatno će tamo ostati tokom istrage. 

U narednom periodu istraga će utvrditi sve detalje ovog slučaja i videćemo da li će imena fudbalera uskoro izaći u javnost. 

Ovim potezom fudbaleri su definitivno sebi napravili veliki problem i pitanje je da li će nastaviti karijeru u slučaju da budu proglašeni krivim. Očekuje se i reakcija kluba. Pretpostavlja se da bi fudbaleri mogli da budu otpušteni i izvesno je da će se Real ograditi od njih.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare