„Mislio sam da ulazi“ Marko Gudurić progovorio o promašaju u finalu Mundobasketa: To je život…

Marko Gudurić, košarkaš Fenerbahčea i reprezentativac Srbije, govorio je o Svetskom prvenstvu u Manili i trojci koju je promašio u poslednjem minutu protiv Nemačke.

Aleksa Avramović je dočekan na sjajan način u Čačku, a Marko Gudurić je dočekan u svom rodnom Priboju.

Tema je, naravno, bio Mundobasket.

 – Prisutne su još uvek emocije jer je sve to sveže, ali sigurno kad malo razmislim i pričam sa nekim ljudima bliskim sebi shvatam da smo napravili veliki uspeh i obradovali smo dosta ljudi. Ostaje žal za finalnom utakmicom i zlatom koje je bilo jako blizu ovog puta, ali verujem da će se opet ukazati prilika da se ponovi ovaj uspeh, rekao je Gudurić. 

Čuvena trojka koju je promašio? 

 – Ja sam se osećao sjajno, jer sam mislio da će lopta ući. Lepo sam šutnuo, to su neki šutevi koje ja volim i na kojima radim stalno, ali to je sport, to je život. Nekad i kad daš sve od sebe i radiš vredno, dese se promašaji, ali to nas čini jačima. Tih promašaja je bilo u mojoj karijeri, zbog toga sam tu gde jesam i verujem da će me i ovaj težak momenat učiniti boljim. Opet kažem, nadam se da će biti prilike da budemo ponovo u finalu, ja ne bežim od odgovornosti. Da mogu da ponovim, opet bih uzeo taj šut, rekao je Marko Gudurić.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare