ALEKSA AVRAMOVIĆ OTVORIO DUŠU NA TAŠU: Pričao o detaljima susreta sa Novakom, o tome što je stavio NBA zvezde u džep…

Aleksa Avramović osvrnuo se još jednom na Svetsko prvenstvo i sve što se desilo u Manili:

– Još se nisu slegli utisci. Jučerašnji dan mi je bio, uz svoje venčanje, najlepši dan u životu. Kompletan dan bio je savršen i zauvek ću ga pamtiti. – rekao je Aleksa za Sport klub.

Razgovarao si sa Novakom u Skupštini:

– Nije on nama prilazio, nego mi njemu, jer je to Novak Đoković. Svako bi voleo bar na trenutak da ukrade njegovo vreme. Nismo ništa specijalno pričali, čestitao sam mu na svemu šta radi za srpski narod. On je po meni jedan od najboljih sportista svih vremena… Uz Majkla Džordana, Muhameda Alija… To je to.

Navijači Partizana su te dočekali ovacijama:

– Počastvovan sam! Hvala im što su mi dali vetar u leđa, ne meni, celoj naciji.

– Oduvek sam verovao u sebe, da nisam, ne bi napravio nikakav uspeh. Nebitno da li sam u životu imao uspone ili padove. Moji pristup svakom treningu i utakmicu. To je moj savet mlađim igračima da duboko veruju u sve što rade.

Ima li mesta u džepu za evroligaške bekove, pošto si ove iz NBA čuvao maestralno:

– Ima – uz osmeh je odgovorio Aleksa.

Za kraj utisak o atmosferi i meču Partizan – Fuenlabrada.

– Verovatno bi bilo par „er-bolova“ (promašaj cele kontrukcije koša, prim. aut.) da igram (smeh). Prelep događaj, zaista sam oduševljen. Trenutno sam na odmoru, treba mi malo vremena da se slegnu svi ovi utisci, ali svakako navijači Partizana ne treba da brinu! Biće sve to na vreme jako dobro.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare