MI SMO NAROD KOJI SE NIKADA NE PREDAJE! NOVAK ZAPALIO BEOGRAD I SRBIJU: Ovo nisam nikad doživeo

Novak Đoković je sa dosta emocija doživeo doček na čuvenom balkonu.

Najbolji srpski sportista nije prvi put na dočeku, ali jeste prvi put sa drugim sportistima. O svom iskustvu i suzama je rekao.

– Prvi je doček kada sam osvojio Vimbldon 2011. godine, posle kada sam postao prvi na svetu. Bio sam sa svojom porodicom, timom, prijateljima koji su doprineli tom uspehu. Ali ovako nešto nikada nisam doživeo. Ovo je prvi doček na kome sam na pozornici bio sa šampionima iz drugog sporta kojima se beskrajno divim. Deliti pozornicu sa njima je nešto što ću pamtiti čitavog života. Kao i pesma Beogradskog sindikata posvećenog meni… to je nešto što me je duboko dirnulo. Ovo je jedan od najlepših trenutaka u mom životu.

Đokovića ljudi u Srbiji vole, ne samo samo zbog igara na terenu, već i zbog poruka koje šalje, kao i zdravog načina života.

– Mi smo narod koji se nikada ne predaje, nikad ne odustaje. Pre nekoliko godina sam čuo podatak da je Beograd 47 ili 49 puta u svojoj istoriji srušen i ponovo izgrađen. Taj duh se oseća. Oseća se sa ovim mladim ljudima, oseća se njihov ponos, njihova povezanost sa sportistima. Sportisti su jedni od najvećih ambasadora ove zemlje. Nama je privilegija da predstavljamo ovu zemlju sa grbom na našim grudima gde god da smo u svetu. Hvala svim ovim ljudima na podršci, veri, volji, strasti, ljubavi koje osećamo svih ovih godina. Slava Bogu!

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare