KARLEUŠA SE OBRATILA BRUTALNOM PORUKOM:Osporavali su me i ubeđivali da sam bezvredna oni najneuspešniji! Pevačica nikad emotivnija 

Jelena Karleuša nakon više od deset godina pauze, objavila je dva nova albuma „Alfa“ i „Omega“.

Jelena se osmelila da uradi nešto što do sada niko na našoj estradi nije uradio, zbog čega je još jednom postala meta mnogobrojnih komentara.

Jedna od pesama sa „Alfe“ je i duet sa mladom pevačicom Milicom Pavlović, „Mashallah“. Kako bi publici opisala sve kroz šta je prošla, Jelena je u tvitu otkrila da je zbog svog linča i hejta upravo i uvrstila ovu numeru na svoj album.

– Kao žena i majka koju su na ovim prostorima 30 godina (i to čine i dalje) najbrutalnije vređali, omalovažavali po svim osnovama, pravili mene ribetinu na ružnu, s**sualno zlostavljali bez milosti kačeći moje gole slike koje su bile deo osvetnika, pravili me na glupu apsolutni retardi, netalentovanu iako imam decenije karijere, fanova i hitova koje malo koji pevač može da izvede, ubeđivali da sam neuspešna i bezvredna, nebitna, baš oni najnebitniji i najneuspešniji, udarali mi na decu i porodicu, napisala sam ovu pesmu iz inata! Ne dozvolite nikome nikada da vas ponižava i omalovažava, da utiče na vaš život i raspoloženje. Pogledajte se u ogledalo i kažite sebi mašala! I j**ite ih osmehom i uspehom – poručila je Jelena Karleuša.

Podsetimo, Jelena Karleuša najavila je specijalni događaj 18. septembra, kada će beogradskoj publici predstaviti svoje nove pesme.

– Promo koncert „Alpha & Omega“, 18. 9. 2023., Beograd na vodi! Svi ste pozvani, ja častim – napisala je ona, a ulaz na koncert će biti besplatan.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare