KULTURA NA NIVOU! Pogledajte šta radi ovaj tinejdžer u busu 511! Beograđanka pobesnela: „Svoje dete učim da ne bude ovakvo“ (FOTO)

Na Instagram stranici Serbialive_Beograd pojavila se fotografija tinejdžera koji u gradskom prevozu u Beogradu na liniji 511 sedi na jednom sedištu, a na drugom je podigao obe noge te nije mario za to što u autobus ulazi majka sa detetom!

Naime, navikli smo da tokom vožnje gradskim prevozom viđamo svakakve prizore, ali očigledno je da je u poslednje vreme sve više ovakvih prizora gde mladi ne mare za druge, a ponajmanje da sede pristojno ili ustanu starijoj osobi, trudnici ili majci sa detetom.

To pokazuje i ovaj prizor koji je razbesneo Beograđanku koja je ovo fotografisala.

 Kultura na nivou! Linija 511Nije ih spustio ni kada sam ušla na stanici sa detetom. Ja svoje učim da ne bude ovakvo, učite i vi vašu decu – piše u objavi na pomenutoj Instagram stanici uz fotografiju.

Podsetimo, nedavno je građane u prestonici razbesneo i prizor iz autobusa gde je dvoje penzionera zauzelo četiri sedišta na kojima su stavili ruke kako niko ne bi mogao da sedne što dokazuje i to da ne sede samo tinejdžeri neprimereno, nego se dešava i da odrasli neće da ustupe mesto deci, trudnicama ili majkama sa decom.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare