HAOS KOD BIJELOG POLJA! Automobil udario u bankinu i prevrnuo se, nastao kolaps na ulazu u Srbiju: Formirane kilometarske kolone

Na magistralnom putu Prijepolje – Bijelo Polje u blizini mesta Ravna Rijeka tokom popodnevnih sati došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač putničkog automobil iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu i prevrnuo se.

– Vozilo je udarilo u bankinu pored puta i okrenulo se na bok. Ljudi koji u bili unutra na svu sreću nisu teško povređeni. Ovo nije jedina nezgoda koja nas je zatekla usput, jer je došlo do sudara automobila i motocikliste – rekao je za RINU Jovan Nikoli, koji se u trenutku nezgode našao na licu mesta.

Ova saobraćajna nezgoda dodatno je uticala na gužve na magistralnom putu ka Crnoj Gori, a na graničnim prelazima Dobrakovo i Gostun čeka se i do sat vremena i formirane su dugačke kolone vozila.

– Mnogo veća je gužva na izlazu iz Crne Gore, nego na ulazu. Dugo se čeka na graničnim prelazima, mi stojimo u koloni skoro sat vremena. Kilometarska kolona je formirana. Verovatno turisti se vraćaju kućama, do oni koji ulaze u Crnu Goru čekaju samo par minuta na prolaz – dodao je Jovan.

UDARNA VEST.rs (Blic/Rina)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare