„EŠTON KUČER JE MALO PODLO STVORENJE“ Glumica otkrila MRAČNU STRANU omiljenog holivudskog frajera! Ovo niko nije znao

Šeron Ozborn, supruga legendarnog rokera Ozija Ozborna, tvrdi da je glumac Ešton Kučer „najbezobraznija slavna osoba koju je ikad upoznala“. U jednoj emisiji morala je da odgovara na razna pitanja, a među njima je bilo i pitanje o tome koja poznata ličnost je nimalo nije oduševila.

U početku Šeron nije mogla odmah da se seti Eštonovog imena. „Tip koji je oženjen glumicom, glumio je u ‘Veselim sedamdesetim’…“, pokušavala je da objasni. Njena ćerka Keli joj je pomogla: „Ešton Kučer?“

„Da!“ viknula je Šeron. „Oh, nepristojni, bezobrazni, bezobrazni, bezobrazni mali dečak“, rekla je zatim. „Stvarno?“, u šoku ju je pitala ćerka. „Da, podlo malo stvorenje“, dodala je. Šeron je i ranije znala da spominje nesuglasice s Eštonom. 2018. je u tok šouu Larija Kinga rekla da je Ešton imao negativan stav prema njoj jer je jednom pogrešno izgovorila njegovo ime.

„Došao je nervozan i pitao me šta sam ja ikad učinila u industriji. ‘Mali, nemoj ni počinjati sa mnom. Jer ću te pojesti i pos*ati. Ne znaš s kim imaš posla, mali’, rekla sam“, ispričala je tad Šeron.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ Index.hr)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare