REAL MADRID OTKRIO ZAŠTO NIJE KUPIO DUŠANA VLAHOVIĆA: Ova poruka „kraljevskog kluba“ stavlja veliku mrlju na Srbinovu karijeru 

Srpski napadač Dušan Vlahović (23) bio je ovog leta na pragu prelaska u Real iz Madrida.

I nije samo centarfor Juventusa bio u fokusu „kraljevskog kluba“, već i PSŽ, Čelsija, Mančester junajteda, Arsenala, Bajerna… Povezivali su strani mediji i razni insajderi Srbina sa mnogim jakim klubovima, ali je on ipak ostao u Torinu.

Transfer Dušana Vlahovića u Real iz Madrida je bio pred realizacijom, a onda ga je neko minirao. Po završeku prelaznog roka oglasila se veb stranica Defensa Central sa tekstom u kojem kaže da do prelaska Vlahovića u Real nije došlo, jer su u „kraljevski klub“ došli izveštaji da bi fudbaler Juventusa u narednim godinama mogao imati ozbiljnih problema s povredama.

Real je bio spreman za veliki transfer. Predsednik kluba Florentino Perez želeo je veliko ime u napadu, ali na kraju su se čelnici kluba predomislili u slučaju 23-godišnjeg reprezentativca Srbije.

Kako piše Defenca Central, Real je odustao od želje za transferom nakon što su u konsultacijama s brojnim stručnjacima.

„Glavni razlog koji je blokirao dolazak Dušana Vlahovića su njegovi konstantni problemi s povredama. Naročito se radi o hroničnom problemu s preponama koje ima i koje će ga pre ili kasnije poslati na operaciju“, navodi madridski Defensa Central.

Ovakve vesti sigurno se neće dopasti Juventusu, ali ni srpskom napadaču. Da li je u pitanju samo neka igra Reala kako bi spustili cenu teško je proceniti, ali su odlučili javno da pustei informaciju i tako nanesu veliku štetu Dušanu Vlahoviću.

Srbin je krenuo sjajno na početku nove sezone. Sasvim suprotno predviđanjima iz Reala, Vlahović izgleda sjajno u dresu Juventusa. U tri utakmice je postigao dva gola i upisao asistenciju.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare