Promene u Humskoj: Tomislav Karadžić pred povratkom na čelo Partizana, dovodi niz poznatih imena

Odlazak Milorada Vučelića sa mesta predsednika fudbalksog kluba Partizan, pokrenulo je proces neophodnih promena u upravi crno-belih i trenutno se u Humskoj radi na formiranju tima koji će rukovoditi klubom dok one ne budu sprovedene.

Prema poslednjim informacijama iz Humske, crno-beli će za početak oformiti Radnu grupu na čijem će čelu biti nekadašnji predsednik Partizana i FSS, Tomislav Karadžić, a koja će za cilj imati i potpunu konsolidaciju kluba, ali i pripremu klupske Vanredne izborne skupštine na kojoj će biti imenovan novi predsednik, javlja Telegraf.

Pored Karadžića u Humsku trebao da se vrati i niz dobro poznatih lica, pa bi tako Radnu grupu trebalo da čine i nekadašnji generalni sekretar crno-belih – Žarko Zečević, zatim nekadašnji prvi čovek, a sada počasni predsednik kluba Ivan Ćurković, dok se sa povratkom u Partizan povezuje i sadašnji potpredsednik Fudbaslkog savzeda Srbije, Nenad Bjeković.

Takođe, spekuliše se i o ulasku u klub jednog čoveka iz sveta biznisa, čije ime je za sada nepoznato javnosti.

Očigledno je proces promena pokrenut u Partizanu koji je ozbiljno poljuljan nakon neuspeha u kvalifikacijama za Ligu konferencija i izostaku sa međunarodne scene, a on bi mogao da počne sa čovekom koji je svojevremeno započeo šestogodišnju dominaciju „parnog valjka“ srpskim fudbalom, nakon čega je zaseo u fotelju FSS.

Pod Karadžićevim vođstvom reprezentacija je obezbedila plasman na Mundijal u Južnoj Africi, ali je tamo uprkos pobedi nad Nemačkom ostala bez plasmana u drugu fazu.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare