NEMA PREDAJE! Laušević daje sve od sebe da pobedi OPAKU BOLEST: Doktori mu ne daju pred kamere, on NE ODUSTAJE od snimanja!

Spekuliše se da je poznati glumac pušten na kućno lečenje, te da se 15. septembra vraća u studio da bi dovršio treću sezonu „Kalkanskih krugova“.

Glumac Žarko Laušević boravio je danima na bolničkom lečenju, a pre dva dana stigla je informacija da mu se stanje poprilično pogoršalo, zbog čega je poslednje kadrove serije morao da snimi iz bolničkog kreveta i to samo audio-putem jer su doktori smatrali da bi mu bilo previše naporno da stane pred kamere.

Kako Republika prenosi, glumcu je juče urađena magnetna rezonanca, nakon koje se sprema za skener.

– Uprkos bolesti, Laušević ne odustaje od snimanja. On po svaku cenu insistira da nastavi da radi. Ne želi da se preda, već daje sve od sebe da pobedi bolest – priča za portal upućeni izvor.

Tokom jučerašnjeg dana spekulisalo se i da će poznati glumac biti otpušten na kućno lečenje.

– On će nakon oporavka u kućnim uslovima ponovo stati pred kamere 15. septembra, tačnije nastaviće snimanje treće sezone „Kalkanskih krugova“ – navodi dalje izvor za medije.

Inače, Laušević je pre hitne hospitalizacije završio snimanje filma „Ruski konzul“, dok mu je za seriju „Kalkanski krugovi“ ostalo nekoliko snimajućih scena, te su producenti došli na ideju da preostale kadrove snime pomoću mobilnog telefona, odnosno da se u njima samo čuje glumčev glas, jer su doktori naložili da se ne napreže previše.

– Doneli su mu telefon u bolnicu i pozvao je kolegu koji je bio na setu. U toj sceni se Laušević ne vidi, već se samo čuje njegov glas. To je maksimalno koliko smo mogli da uradimo jer nismo želeli da ga previše zamaramo. Odradio je to junački. Kada su završili razgovor, njegov kolega s kojim je obavio posao je podigao telefon, a cela ekipa je Žarka pozdravila gromoglasnim aplauzom. Pala je i pokoja suza jer su svi to doživeli veoma emotivno – otkrio je izvor za domaće medije.

NOĆ KOJA JE NA ŽARKA OSTAVILA VEČNI PEČAT!

Laušević je nakon uloge Miloša Obilića u „Boju na Kosovu“ poneo laskavu titulu najpopularnijeg glumca i svi su predviđali da će ostvariti neverovatnu karijeru, koju je 1993, na neko vreme, zaustavio tragični događaj koji se odigrao u Crnoj Gori. Žarko i njegov brat Branimir napadnuti su u blizini jednog podgoričkog lokala. Tom prilikom glumac je iz svog pištolja, u samoodbrani, usmrtio napadače i teško ranio jednog mladića, koji je pokušao da se pridruži napadačima. Osuđen je na 13 godina zatvora zbog dvostrukog ubistva. Kaznu zatvora izdržavao je u Spužu i Požarevcu. Nakon ukidanja presude od Saveznog suda, po ponovnom pretresu, februara 1998, izrečena mu je kazna četiri godine zatvora zbog dvostrukog ubistva u prekoračenju nužne odbrane. Budući da je u tom trenutku već izdržao četiri-pet godina, pušten je na slobodu. U strahu od krvne osvete ubrzo nakon toga napustio je zemlju i otišao u SAD.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare