Dnevni horoskop za četvrtak 7. septembar! Device flertuju, Bikovi treba da promene ishranu, a evo u koji znak su svi zaljubljeni

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se u Blizancima, gde pozitivno utiče na Vage, Vodolije i Blizance.

OVAN

LJUBAV: U ovom periodu imate intenzivan društveni život, pogotovo na društvenim mrežama. POSAO: Moguće su promene, pogotovo ako se bavite preduzetništvom. ZDRAVLJE: Migrena.

BIK

LJUBAV: Bićete mnogo komunikativniji nego inače, zbog čega ćete imati dobre šanse da doživite nešto pozitivno. POSAO: Moguć manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

BLIZANCI

LJUBAV: Sklopićete nova prijateljstva ili ući u novi društveni krug u kome će biti više potencijalnih prilika. POSAO: Mogući problemi za one koji rade u inostranstvu ili putuju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Postoji mogućnost da vam se dopadne neko s kim radite. POSAO: Razmišljaćete o promeni ako se već nije desila, ovo je period velike nestabilnosti. ZDRAVLJE: Povrede.

LAV

LJUBAV: Krasi vas privlačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svi će biti zaljubljeni u vas. POSAO: Krenućete u nove projekte, puni ste entuzijazma. ZDRAVLJE: Slabo.

DEVICA

LJUBAV: Besramno ćete flertovati s kolegama i svima s kojima stupite u kontakt, čak i čisto profesionalan. POSAO: Manji napredak čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju s nekim ko vam se dopada, uz pomoć prijatelja ili u većem društvu. POSAO: I dalje imate problem s nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete nezainteresovani za ozbiljne kombinacije i previše koketni da bi vas bilo ko ozbiljno shvatio. POSAO: Vaše operativne sposobnosti će danas biti izuzetne. ZDRAVLJE: Ukočenje.

STRELAC

LJUBAV: Šarm će vam u komunikaciji s osobama suprotnog pola doneti sjajne prilike za ljubav. POSAO: Izbegavajte impulsivna ulaganja ako raspolažete tuđim novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Vrlo je bitno da u ovom periodu nemate velika očekivanja kada je vaš ljubavni život u pitanju. POSAO: Problemi u sferi logistike i u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

VODOLIJA

LJUBAV: Dopašćete se baš onoj osobi koja se vama dopada. POSAO: Problemi u procesu rada koji će vas omesti. Moguća je tenzija u odnosu s kolegama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Dopašće vam se neko koga srećete svaki dan, ali možda niste primetili tu osobu. POSAO: Imaćete uspeha u trgovini ili ćete raditi dva posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare