Prva fotografija trudne Mine Naumović! U kratkoj košulji pozirala u Ognjenovom zagrljaju, blistaju od sreće (FOTO) 

Mina i Ognjen su pozirali zajedno, a osmeh sa lica nisu mogli da sakriju.

Voditelj Ognjen

Amidžić i njegova devojka, ali i koleginica Mina Naumović čekaju bebu. Ognjen se oglasio za Informer i potvrdio lepe vesti. 


– Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju – rekao je on. 

Mina od jula ove godine na svom Instagram profilu nije delila fotografije, ali je sada na storiju podelila sliku sa Ognjenom iz jedne privatne klinike.

 

Naime, ovo je prva fotografija voditeljke u drugom stanju. Mina i Ognjen raširili su osmeh od uva do uva, što govori o njihovoj sreći zbog prinove.

Mina je na sebi imala široku košulju, koja je prekrila njen stomak, a ispod je nosila kratak šorts. 

Podsetimo, Ognjen i Mina vezu su započeli nakon poznanstva i zajedničkog rada u emisiji „Amidži šou“ i važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Ljubav se desila spontano i potpuno je promenila njihove živote. Javnosti su ljubav otkrili krajem juna ove godine kada su usnimljeni zajedno.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare