Žika se hitno oglasio! Evo kako frontmen grupe „Zana“ brani svoju ženu!

Zoran Živanović Žika odlučio je da odbrani svoju ženu Jelenu i odgovori novom učesniku rijalitija „Zadruga 7 – Elita“!


Žika je rešio da za razliku od svoje drage, on otkrije pravu istinu! Naime, novi učesnik rijalitija Uroš Stanić podigao je veliku prašinu svojim učešćem, ali i tvrdnjom da mu je baba Jelena Zana. Naime, on je rekao da svašta zna o njoj, kao i da je spreman da mnoge stavri otkrije.

– Moja baba je Jelena iz grupe Zana, i oni su katastrofa reagovali. Ona se plaši šta mogu da iznesem o njoj, uopšte nije cvećka, haos nam je pravila i jako je bezobrazna osoba. Moja mama, njena sestričina znači, ju je molila da je zaposli, imala je svoj studio ali ona to nije htela, gleda samo sebe – otkrio je Uroš pred sam ulazak u Elitu.

Tim povodom se sada oglasio Žika Zana.

 Pa nisam znao da je ušao. Iskreno, neka mu je sa srećom, sve najbolje. Što se tiče toga da su u srodstvu, znate kako je to ranije bilo, sestre se rode u razmaku od 25 godina, pa je ispalo da mu je ona baba, ali jesu rođaci. Koliko ja znaJelena i Urš nisu u kontaktu, prosto imamo obaveze, ne stižemo i to je to – rekao je Žika, a onda i objasnio Uroševe pretnje da će svašta otkriti.

– Znate kako, ovo je slobodna država, svako ima pravo da govori ono što želi. Niko to ne može nikome da zabrani. Neka priča šta hoće – završio je Žika. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare